€ 580 / € 1.300 hebben we op dit

Hart voor Beek!

Hart voor Beek

Om hen te eren die overleden zijn aan, of te maken hebben gehad met de gevolgen van hart- en vaatziekten lopen wij, “Hart voor Beek”, zondag 22.09.2019 de 10 EM (16,1 km) tijdens de Dam tot Damloop.

Ons doel is om zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Wil jij ons helpen met het inzamelen van een mooi geldbedrag voor de Hartstichting?

Doneer dan jou bijdrage aan ons team “Hart voor Beek” of middels de persoonlijke actiepagina van een van de teamleden.

”Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga samen.”

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.