€ 170 / € 125 hebben we op dit

Lopen met ons hart

De Van Ewijkies

Het hart is de motor van het leven. De Hartstichting werkt aan concrete oplossingen om ieders hart zo sterk mogelijk te houden, zodat iedereen het maximale uit het leven kan halen.

Stap voor stap en op verschillende fronten tegelijk werken zij aan een hartgezonde samenleving. Dat doen zij samen met medewerkers, patiënten, vrijwilligers, donateurs, zorgprofessionals, wetenschappers en business partners. De ambitie is om hart- en vaatziekten zo vroeg mogelijk te kunnen herkennen, opsporen én zo goed mogelijk te behandelen.

Daartoe financiert de Hartstichting wetenschappelijk onderzoek, geven zij voorlichting en werken zij aan vernieuwing in de zorg en hulpverlening. Voor meer informatie: www.hartstichting.nl

Ik en mijn dochter willen hun steunen bij dit goede werk. Daarom lopen wij voor hun de Dam tot Damloop met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen. Help jij ons hiermee?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.