€ 110 / € 5.000 hebben we op dit

Santa Skelter Race

Santa Skelter Race op Duinrell

Een weekendje weg voor het goede doel, dat klinkt te mooi om waar te zijn. Toch kan het echt in het weekend van 15 december! Dan organiseren Duinrell en de Hartstichting namelijk samen de Santa Skelter Race op het attractiepark van Duinrell. Elk team dat meedoet en minimaal €350 sponsorgeld ophaalt verblijft dit weekend gratis in een Duingalow (6 personen). Van dit ludieke evenement voor de Hartstichting, waarbij geld wordt opgehaald voor een sterk hart voor iedereen, krijg je gegarandeerd een goed gevoel.

Hoe doe je mee?

Heb jij een team samengesteld? Klik dan hier om je in te schrijven. Het inschrijfgeld bedraagt € 50 per team. Verder moet je minimaal € 350 euro aan sponsorgeld ophalen. Dat doe je via je actiepagina die je kunt delen via social media, mail en Whatsapp. Kijk hier voor meer sponsortips.

Wat krijg je ervoor terug?

• Een heel weekend verblijf in een Comfort Duingalow van 14 tot 17 december 2018 voor het hele team (max. 6 personen) op Attractie- en Vakantiepark Duinrell (inclusief gratis gebruik van het Attractiepark en Tikibad)
  • Eén skelter inclusief startnummer om te gebruiken tijdens de race op zaterdag 15 december 2018. Start 11:00 uur.
  • Een kerstmuts
  • Een pimp je skelter pakket
  • Een medaille voor het team
  • Een unieke ervaring waarmee je ook nog eens het goede doel steunt

Doe jij zaterdag 15 december mee aan de eerste Santa Skelter Race van Nederland om alles uit het leven te halen wat er in zit?

Alle informatie op een rijtje!

• Datum: weekend 14 tot 17 december 2018
  • Santa Skelter Race - Starttijd: Zaterdag 15 december l Start 11:00uur
  • Locatie: Vakantie- en attractiepark Duinrell, Duinrell 1, 2242 JP WASSENAAR
  • Parkeren: Parkeermunten zijn verkrijgbaar bij de kassa bij de ingang van het attractiepark. Parkeren kost € 9,-.
  • Openingstijden Attracties: 11:00 – 16:00 uur
  • Afstand Santa Skelter Race: Tijdens de Santa Skelter Race skelter jij alleen of in estafette met je teamgenoten zoveel mogelijk kilometers dwars door Duinrell, 1 rondje is 1 kilometer..
  • Het is geen wedstrijd: Winnen is niet het doel van deze unieke actie. Maar heel veel plezier hebben, zoveel mogelijk rondjes skelteren én zoveel mogelijk geld ophalen voor de Hartstichting natuurlijk wel!
  • Zit de race erop: Dan kan het team weer lekker verder gaan waar het gebleven was: plezier hebben op het attractiepark, in het Tikibad en samen in de Duingalow. Ook daarna is nog genoeg tijd, want op 17 december hoeven de teams de Duingalow pas te verlaten.

Hoe doe je mee:

• Stel een team samen en schrijft je hier in!
  • Kosten: Het inschrijfgeld bedraagt €50 per team. Verder moet je minimaal €350 euro aan sponsorgeld ophalen. Dat doe je via je actiepagina die je kunt delen via social media, mail en Whatsapp. De Hartstichting begeleid je persoonlijk bij het ophalen van het sponsorgeld. Kijk hier voor meer sponsortip.

Wat krijg je ervoor terug?

• Een kerstmuts
  • Een pimp je skelter pakket
  • Een medaille voor het team
  • Een unieke ervaring waarmee je ook nog eens het goede doel steunt!
Vragen: Mogelijk staat het antwoord bij Q&A'. Neem ook gerust contact met ons op : s.penders@hartstichting.nl

Wat als ik me heb ingeschreven maar ik het sponsorbedrag van € 350 niet bij elkaar krijg?

Is het je niet gelukt om het sponsorbedrag van €350 bij elkaar te krijgen en wil je toch mee doen aan de skelter race. Dat kan als je het inschrijfgeld van €50 hebt betaald en je minimaal €100 aan sponsorgeld hebt ingebracht. Je krijgt dan toegang tot het park op zaterdag 15 december voor maximaal 6 personen inclusief toegang tot het Tikibad (2 uur)

Welk type Duingalow krijg ik tijdens dit weekend?

Wanneer je €50 inschrijfgeld hebt betaald en je €350 aan sponsorgeld bij elkaar hebt gekregen mag je in een 6 persoons Comfort Duingalow verblijven in het weekend van 14 t/m 17 december 2018.

Kunnen ook meerdere teamgenoten mee skelteren?

Dat kan. Elk team krijgt 1 skelter met 1 startnummer, je mag zelf kiezen of je alleen gaat skelteren of dat je elkaar afwisselt. Ga de uitdaging aan en skelter samen zoveel mogelijk rondjes door het park, 1 rondje is 1 kilometer.

Waar gaan je donaties naartoe?

De Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten. Van elke euro gaat € 0,81 naar wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, preventie en patiënten belangen.

Waar kan ik een introducé-kaartje kopen?

Via deze link kun je een introducee kaartje kopen a €15,- per stuk inclusief toegang tot het Tikibad (maximaal 2 uur), alleen geldig op zaterdag 15 december.

Hoe laat begint de Santa Skelter Race?

De Race begint op zaterdag 15 december om 11:00 uur op de promenade in Duinrell. We verzamelen vanaf 10:30 uur voor het Kikkerrad.

Voor wanneer moet ik het sponsorbedrag van €350 opgehaald hebben?

Je moet het sponsorbedrag voor maandag 10 december opgehaald hebben.

Eventlocatie:

Vakantie- en attractiepark Duinrell