Singelloop Utrecht 7 oktober 2018

Doe mee als HARTloper aan de 68e editie van de Singelloop Utrecht op zondag 7 oktober 2018. Loop de oudste stratenloop van Nederland met het snelste 10 km parcours ter wereld en zamel hiermee geld in voor de Hartstichting. Inschrijven doe je op http://www.singellooputrecht.nl/deelnemen/.

Jouw HARTloop shirt
Als je minimaal €25 hebt gedoneerd bij de inschrijving, ligt jouw HARTloop shirt klaar in het Wilheminapark bij onze Hartstichting stand. We raden je aan om eerder te komen zodat je je rustig kunt omkleden.

Jouw Actiepagina
Wil jij met jouw sportieve prestatie geld ophalen voor onderzoek naar het vouwenhart? Klik onderaan op 'Doe mee' en maak jouw persoonlijke actiepagina aan. Stuur de link naar familie, vrienden, kennissen en collega’s en laat je sponsoren. Hun donatie draagt bij aan levensreddend onderzoek.

Succes met je voorbereiding!

Wil je meer weten, kijk op www.SingelloopUtrecht.nl of mail je vraag naar actie@hartstichting.nl

Lan May Khoe

l.khoe@hartstichting.nl