Ronde van Noord-Holland

Op zaterdag 13 april doet ons HARTfietsteam weer mee aan de 47e wielertoertocht van de Ronde van Noord-Holland. Kom ook in actie en fiets mee langs de mooiste plekjes van de provincie!

Gesponsord fietsen
Wil jij met jouw sportieve prestatie geld ophalen voor onderzoek naar het voorkomen van een plotselinge hartstilstand? Klik onderaan op 'Doe mee' en maak jouw persoonlijke actiepagina aan. Stuur de link naar familie, vrienden, kennissen en collega’s en laat je sponsoren. Hun donatie draagt bij aan een levensreddende behandeling voor hartpatiënten.

Onderzoek plotselinge hartstilstand
De Hartstichting investeert in onderzoek naar de aanleiding van een plotselinge hartstilstand. Het onderzoek levert kennis op over de groep mensen die risico loopt op een hartstilstand. Hierdoor kunnen cardiologen deze groep preventief behandelen met medicijnen. Of met medicatie het cholesterol of bloeddruk verlagen. Dit verkleint het risico op een hartstilstand.

Inschrijving voor de toertocht regel je op de website www.rondevannoordholland.nl
Doneer bij inschrijving minimaal €35,-. Welkom in ons HARTfietsteam! Je fietst dan mee in het unieke HARTfietsshirt. Doe mee en doneer!

Vragen? Mail naar actie@hartstichting.nl

Stèphanie & Angelique