111%
€ 11.129 / € 10.000 hebben we op dit
moment al samen opgehaald via

Ride & Run

Ride & Run op 8 september 2018 tussen 9 en 16 in Ermelo.

Deelnemers kunnen rijden, mennen, hardlopen of wandelen. Er is keuze tussen 3 afstanden door de mooie bossen/heide van Ermelo: 6, 15 of 25 km.

Ruiters en menners kunnen zich zowel apart als samen met hardlopers opgeven. 

Kosten bedragen €15,- per deelnemer. Extra grooms op de wagen betalen op de dag zelf €5,- contant aan de organisatie. We hopen dat elke deelnemer zich wil inzetten om minstens €100,- sponsorengeld bij elkaar te halen om zo een totaal bedrag van €10.000,- op te halen.  

Na inschrijving krijgt u een mail toegestuurd met een inschrijfformulier. Hierop kunt u onderandere aangeven hoeveel kilometer u rijdt/loopt. 

 

De reden waarom ik dit evenement organiseer is omdat ik zelf 4 hartafwijkingen heb. Hiervoor ben ik al 2 keer geopeerd maar helaas gaat het weer achteruit. Het enige wat ik kan doen is zorgen dat er meer geld komt voor onderzoek naar zeldzame hartafwijkingen. Hierdoor hoop ik hartpatiënten meer zicht op een toekomst te kunnen geven. 

Als fanatieke ruiter/sporter wilde ik een evenement organiseren wat dicht bij mezelf blijft. Vandaar een Ride & Run! Ook minder fanatieke sporters die toch graag mee willen doen hoop ik te motiveren om bijvoorbeeld de 6 km te wandelen. 

Kunt u niet meedoen maar wil u wel graag helpen? Doneren kan ook!! 

Hopelijk tot 8 september!

 

 

Daphne van Middendorp

daphnemid@live.nl

0631357094

Help mee & kom in actie