Jacco Versluis Classic 27 mei 2018

Op zondag 27 mei 2018 vindt de 2de editie plaats van de Jacco Versluis Classic vanuit Woerden. Steun de Hartstichting en fiets met je vrienden door de mooiste natuurgebieden van het Groene Hart en langs de Lek.

Jaarlijks wordt ter nagedachtenis aan Woerdenaar Jacco Versluis deze Classic georganiseerd. Jacco Versluis is geboren op 8 september 1974 te Woerden. Hij was eigenaar van de chocoladefabriek Lugano en een talentvolle amateurwielrenner. Op 29 mei 2016 is Jacco Versluis tijdens een wielertocht met vrienden op de Utrechtse Heuvelrug aan een acute hartstilstand overleden.

Informatie en inschrijving voor de toertocht regel je op de website www.jacco-versluis-classic.nl.

Inschrijfgeld:
- Tourtocht 75 km: €10,-
- Tourtocht 110 km: €12,50

Optioneel:
- Jacco Versluis Classic/Hartstichting Wielershirt: € 32.50,- (aangeven tijdens de voorinschrijving op de website jacco-versluis-classic.nl)

Gesponsord fietsen
Wil jij met jouw sportieve prestatie geld ophalen voor onderzoek naar het voorkomen van een plotselinge hartstilstand bij hartpatiënten? Klik onderaan op 'Doe mee' en maak jouw persoonlijke actiepagina aan. Stuur de link naar familie, vrienden, kennissen en collega’s en laat je sponsoren. Hun donatie draagt bij aan een levensreddende behandeling voor hartpatiënten.

Vragen? E-mail naar actie@hartstichting.nl of info@jacco-versluis-classic.nl

Robert Methorst

info@jacco-versluis-classic.nl