€ 265 / € 10.000 hebben we op dit

Hartstichting | Imagine Run Event - 29 september 2018

Doe mee aan de wereldwijde Hartstichting | Imagine Run

Op 29 september 2018 (Wereld Hart Dag) wordt het wereldwijde evenement Hartstichting Imagine Run georganiseerd. Bepaal je eigen doel, afstand en tempo met de Imagine Run App. Kies een van de drie geboden routes vanaf jouw startpunt. Zo is de Hartstichting Imagine Run toegankelijk voor iedereen. Je kunt gratis meelopen!

Hoe doe ik mee?

Stap 1 : Download the App

Stap 2 : Klik op 'Doe mee op 29 september 2018' of het 'Imagine Run' icoon rechts onder

Stap 3 : Maak je keuze uit één van de drie startpakketten.

Stap 4 : Maak je eigen Actiepagina aan. Wil jij met jouw sportieve prestatie geld ophalen voor onderzoek? Klik onderaan op 'Doe mee' en maak jouw persoonlijke actiepagina aan. Stuur de link naar familie, vrienden, kennissen en collega’s en laat je sponsoren. Hun donatie draagt bij aan levensreddend onderzoek.

Stap 5 : Inspireer anderen via social media met de hashtag #shareeverystep

Stap net als duizenden andere deelnemers je voordeur uit op 29 september

Ontdek de unieke wereldwijde Imagine Run wandelapp!

Altijd wandelen of (hard)lopen zonder de weg kwijt te raken? De Hartstichting en Imagine Run zetten voor jou de eerste stap in de goede richting met de Imagine Run app. Jij bepaalt de afstand en het tempo, de app geeft via gps drie mogelijke looproutes die starten en eindigen op je actuele locatie. Overal ter wereld! Ook kun je starten met wandel- en hardlooptrainingen opgesteld door bewegingsexpert Gerard Nijboer. Zo train je verstandig voor jouw afstand.

Kijk voor meer informatie op www.ImagineRun.com

Lan May Khoe

l.khoe@hartstichting.nl