€ 603 / € 4.000 hebben we op dit

Hartstocht Winter Walk 2018

HARTSTOCHT   |   8 DECEMBER   |   ALMEERDERHOUT   |   WANDELEN   |   5, 10 OF 15 KM   |   15 EURO TICKET   |   SPONSORGELD NIET VERPLICHT

Wandel op zaterdag 8 december 2018 mee met de gezellige Hartstocht Winter Walk. Een hartverwarmende wandeling door het Almeerderhout. In samenwerking met Staatsbosbeheer biedt de Hartstichting verschillende routes aan over Stadslandgoed de Kemphaan in het Almeerderhout. De routes van 5, 10 en 15 km starten vanaf het Buitencentrum van Staatsbosbeheer in een hartverwarmende kerstsfeer. Onderweg word je toegezongen met Christmas carols, kom je langs de Koek-en-Zopie post, kan je aapjes kijken bij Stichting AAP en kom je langs een echte beverburcht.

Met jouw deelname heb jij niet alleen een goede dag maar steun je ook het goede doel!

Hartstocht met de Beverbus

Minder goed ter been of deelnemen met kleine kinderen? Ontdek het Almeerderhout vanuit de Beverbus, een ecokar in kerstsfeer. Onderweg rijd je natuurlijk langs de Koek-en-Zopie post en vertelt de gids je alles over dit bosrijke gebied.

Alle informatie op een rijtje!

Datum: zaterdag 8 december 2018

Tijd: starten tussen 9:00 en 11:00uur

Locatie: Buitencentrum Almeerderhout, Kemphaanlaan 4 in Almere

Parkeren: Gratis. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Ticketkosten: €15,- inclusief koffie of thee. Tickets voor kinderen (onder de 18 jaar) kosten €7,50.

Routes: 5, 10 en 15 km. Of rij mee met de Beverbus.

Vragen?
Mogelijk staat het antwoord bij 'Veelgestelde vragen'. Neem ook gerust contact met ons op.

Team Hartstochten
hartstocht@hartstichting.nl

Waar kan ik mij melden?
In het Buitencentrum Almeerderhout van Staatsbosbeheer kan je je melden bij de registratiebalie. Daar wordt bij aanmelding om de betalingsbevestiging gevraagd. Zorg dat je deze meeneemt of laat deze zien via je mobiele telefoon.

Hoe laat kan ik starten?
Na het aanmelden bij de registratiebalie, kan je beginnen met de wandeling. Starten kan tussen 09.00u en 11.00u.

Waar kan ik parkeren?
Er is een gratis parkeerplaats beschikbaar voor de deur van Buitencentrum Almeerderhout, Kemphaanlaan 4.

Is er een eindtijd?
Afmelden bij de organisatie voor vertrek is verplicht. Mocht er niet afgemeld kunnen worden, geef dit dan aan bij aanmelding. Dan weet de organisatie dat er niet wordt afgemeld. Tot 17.00u is de organisatie, gevestigd in het Buitencentrum Almeerderhout, aanwezig en bereikbaar. Om 17.00u zal het Buitencentrum sluiten.

Kan ik nog veranderen van route?
Na het kiezen van 5,10, 15 of 20 KM tijdens de aanmelding, kan je deze achteraf nog veranderen door dit per email door te geven (hartstocht@hartstichting.nl).

Mag ik mijn hond meenemen?
In het Almeerderhout zijn honden hartelijk welkom. De honden dienen wel aangelijnd te zijn. Dit is nodig om de natuur te beschermen en de rust van vogels, andere dieren én bezoekers te bewaken.

Is voorinschrijving verplicht?
Voorinschrijving is niet verplicht. Er kan ook worden ingeschreven op locatie.

Wat is de Beverbus?
Dit is een ecokar die als treintje een mooie route door het gebied rijdt. Dankzij de Beverbus is het ook mogelijk voor mindervaliden en kleine kinderen om deel te nemen aan de Hartstocht. Tickets voor de Beverbus kosten €15.

Wat kost een ticket?

Een ticket kost €15. Je krijgt een kopje koffie of thee gratis. Een ticket voor de Beverbus kost ook €15. Voor kinderen onder de 18 jaar kost een ticket €7,50. Honden mogen (aangelijnd) gratis meelopen.

Datum: zaterdag 8 december 2018

Tijd: starten tussen 9:00 en 11:00uur

Locatie: Buitencentrum Almeerderhout, Kemphaanlaan 4 in Almere

Parkeren: Gratis. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Ticketkosten: €15,- inclusief koffie of thee. Tickets voor kinderen onder de 18 jaar kosten €7,50

Routes: 5, 10 en 15 km. Of rij mee met de Beverbus.

Lunch: Het is mogelijk om meteen een lunchpakket te bestellen bij aanmelding voor €7,50. Er zijn ook horecalocaties in het gebied om iets te kopen.

Koek-en-Zopie post

Honden mogen aangelijnd meelopen