€ 888 / € 4.000 hebben we op dit

Hartstocht Open Water Bodegraven 2019

Open Water Bodergaven is terug!

Op 22 juni 2019 organiseert BZ&PC Open Water weer een openwaterzwemwedstrijd in de oude Rijn waarbij de Hartstichting het Goede Doel is.

Zwem voor het Goede Doel

Fort Wierickerschans is de startlocatie voor het unieke ZWEM VOOR JE HART Sponsor evenement.
Het betreft hier een 2,5km sponsortocht welke geheel in het teken staat voor fondsenwerving tbv de Hartstichting.

Een deelnemer betaalt € 27,50, waarvan € 15,00 bestemd is voor de Hartstichting, en krijgt daarvoor o.a. OpenWater zwemles en een speciale attentie.

Schrijf je in via wedstrijd@bzpc-bodegraven.nl onder vermelding van OWB18, en wij sturen alle benodigde informatie om mee te doen aan deze mooie zwemtocht.

Natuurlijk kan je ook voor meer informatie gaan naar: http://bzpc-bodegraven.nl/openwater

Ook kan je een actie starten voor de hartstichting, maak dan hier je sponsorpagina aan!

Tevens wordt € 2,50 per deelnemer van de overige wedstrijden gedoneerd aan de Hartstichting.