Hartstocht voor singles

Wandelend de liefde van je leven vinden

Dat bewegen goed is voor het hart weten we allemaal, en dat ons hart een rol speelt in ons liefdesleven is ook geen geheim. Daarom organiseerde de Hartstichting samen met datingservice Lexa op 8 september een Hartstocht, een wandeltocht speciaal voor singles om geld in te zamelen voor het goede doel. In de Noord-Hollandse veenplassen van Het Twiske, met haar prachtige watertjes, bruggen en molens lieten ruim 200 wandelaars hun hart sneller kloppen.
Naast het ontmoeten van andere leuke singles, konden de deelnemers tijdens en na de wandeling in gesprek met een love coach voor advies hoe zij het hart van hun droomman of -vrouw kunnen veroveren. Mede dankzij het prachtige nazomerweer werd het een HARTstikke geslaagde en liefdevolle middag.
De volledige opbrengst van dik € 4500,-  gaat naar de Hartstichting voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

********

Lexa en de Hartstichting organiseren Hartstocht voor singles

Ben jij single? Wandel dan mee met de Hartstocht voor singles op zondag 8 september! Georganiseerd door datingbureau Lexa en de Hartstichting.

Je maakt een mooie wandeling door het prachtige gebied van Twiske, vlakbij Amsterdam. En ontmoet leuke singles. De opbrengst van deze dag gaat volledig naar de Hartstichting.

Voor deze bijzondere wandeling hebben we een prachtige route uitgezet van 6,8 kilometer. De route gaat dwars door de Noord-Hollandse veenplassen van het Twiske, met haar prachtige watertjes, bruggen en molens. Ga op ontdekkingsreis met elkaar, ieder met zijn eigen verhaal. Kom alleen of neem een vrijgezellen vriend of vriendin mee!

De wandeling is voorzien van drie rustposten. Hier kun je even wat drinken, maar kun je ook van de mogelijkheid gebruik maken om in gesprek te gaan met onze love coach. Deze coach geeft jou de juiste handvatten om een gesprek aan te knopen.

Starttijden*:

11.00 uur - 50 plus
11.30 uur – 36 - 49 jaar
12.00 uur – 20 - 35 jaar

*De wandelingen zijn ingedeeld op leeftijd, zodat je in gesprek komt met singles van je eigen leeftijd.

Voor slechts € 17,50 wandel jij ook met ons mee! Dit bedrag is inclusief boekje met de wandelroute, een drankje bij de start, een afsluitende borrel met alle leeftijdsgroepen en jouw donatie voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Lexa
Annabelle van Maasakkers
a.vanmaasakkers.ext@meetic-corp.com

Hartstichting
Stephanie Karlsson
s.karlsson@hartstichting.nl

Startlocatie
We starten bij Twiske Haven, Noorderlaaik 4a, 1511 BX Oostzaan

Bereikbaarheid

Wij raden aan met de auto, fiets of brommer te komen. Er zijn voldoende parkeerplekken rondom Twiske Haven.  Parkeerkosten bedragen € 4,50

Openbaar Vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal / Zaandam Centraal:
– Neem bus 392
– Stap uit bij halte De Kunstgreep, Oostzaan
– Ga de Kerkstraat op (richting de Hema)
– ca. 5 min. deze weg volgen
– Sla rechtsaf naar de Twiskeweg
– Loop voorbij de sporthal over de parkeerplaats, voorbij het bezoekerscentrum en je ziet Twiske Haven aan het water.

Eten & drinken

Bij de registratiebalie ontvang je een consumptiebon voor een gratis kopje koffie of thee. Deze kan je inwisselen bij Twiske Haven. Op de route krijg je ook drinken aangeboden. Lunch kan je kopen bij terugkomst bij Twiske Haven.

Honden

Honden mogen aangelijnd meewandelen.

Inschrijvingen
Voorinschrijving is verplicht. Er zijn geen mogelijkheden om in te schrijven op locatie.