Hartstocht Happen & Trappen

Fiets op 12 mei mee op Moederdag, met of voor je moeder, geniet van heerlijke gerechten en steun direct daarmee de Hartstichting!

Hartstocht Happen & Trappen is de lekkerste fietstocht van Nederland! Een dag lang fietsen door het prachtige Groene Hart en onderweg heerlijk eten bij vijf verschillende restaurants. De totale afstand is 45 kilometer.

Bij deze Hartstocht is het volgende inbegrepen:

• Koffie en gebak in Harmelen
  • Een lekker hapje in Linschoten
  • Soep in Oudewater, inclusief 1 drankje naar keuze
  • Hoofdgerecht in Montfoort, inclusief 1 drankje naar keuze
  • Nagerecht Montfoort, inclusief koffie of thee.

Je kan bij inschrijving voorkeur aangeven voor vlees, vis of vega.
Allergieën kunnen ook doorgegeven worden aan de organisatie via een mail naar hartstocht@hartstichting.nl

Deze Hartstocht is mogelijk voor alle fietsen, ook e-bikes. Er zijn 5 oplaadpunten aanwezig op de route.
Je kunt bij inschrijving ook fietsen huren welke op locatie voor je klaar zullen staan.

12 mei wordt er gestart en geëindigd in Harmelen, dorpsstraat 14. De startlocatie is op 5 km van station Woerden gelegen. Ook is er een gratis parkeergelegenheid bij de startlocatie.

De kosten voor deze fantastische dag bedragen voor volwassen €50,- en voor kinderen tot 12 jaar €35,-

Het Wapen van Harmelen

3481 EK Harmelen
www.hotelharmelen.nl

Het Wapen van Linschoten

Dorpstraat 34
3461 CT Linschoten
www.hetwapenvanlinschoten.nl

Brasserie Joia

Havenstraat 1-2
3421 BS Oudewater
www.brasseriejoia.nl

De Heeren van Montfoort

Hoogstraat 41
3417 HB Montfoort
www.deheerenvanmontfoort.nl

Eetcafé De Posthoorn

Achthoven Oost 28
3417 PD Montfoort
www.deposthoornmontfoort.nl

Waar kan ik mij melden?
De startlocatie en tevens het aanmeldpunt is bij het eerste restaurant ‘Het wapen van Harmelen’, dorpsstraat 14. Bij aankomst dienen de deelnemers zich hier aan te melden en ontvangen zij informatie en een routeboekje van de organisatie.

Waar kan ik mij melden als ik een fiets of e-bike heb gehuurd?
Op de startlocatie, Het wapen van Harmelen, staan de gehuurde fietsen en e-bikes klaar. Je kunt er zelf voor kiezen of je eerst een hapje en drankje wilt nemen óf dat je eerst je fiets ophaalt.

Waar kan ik mijn gehuurde fiets of e-bike inleveren?
Na het fietsen van de tocht lever je je gehuurde fiets of e-bike weer in bij de startlocatie, Het wapen van Harmelen, dorpsstraat 14.

Kan ik een fiets of e-bike huren?
Ja, je kunt een fiets huren voor €10 euro en een e-bike voor €22,50. Deze fiets of e-bike staat op de startlocatie, Het wapen van Harmelen, voor je klaar.

Wat als het slecht weer is op 12 mei?
Bij een weersvoorspelling met windkracht 5 of hoger óf met neerslag van 20 millimeter of hoger dan krijg je de mogelijkheid om je ticketprijs terug te vragen tot uiterlijk 10 mei, dit kan via hartstocht@hartstichting.nl. Je kunt ook de ticketprijs als donatie beschouwen.

Kan ik op de dag zelf nog aanmelden voor het evenement?
Je kunt op de dag zelf niet meer aanmelden voor deelname aan het evenement, omdat de restaurants een aantal dagen van te voren moeten weten op hoeveel personen zij kunnen rekenen. De ticketverkoop sluit woensdag 8 mei 2019.

Hoe laat kan ik starten?
Er zijn 3 momenten waarop je kunt starten met fietsen, namelijk om 09:30 uur, 10:00 uur óf 10:30 uur. Op deze manier spreiden we de drukte, waardoor je rustig kan genieten van de tocht en de lekkere hapjes en drankjes. De keuze voor de starttijd kun je bij het kopen van de tickets aangeven. Wil je nadat je je tickets hebt gekocht toch nog jouw starttijd veranderen? Dan kan je dat altijd aangeven via een mailtje naar hartstocht@hartstichting.nl.

Waar kan ik parkeren?
Er is een gratis parkeerplaats beschikbaar naast Kalverstraat 12, rondom de kerk, in Harmelen. Verder zijn er in het dorp veel gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Moet ik mij afmelden na de fietstocht?
Iedereen dient zich af te melden na de fietstocht en bij afmelding moet het clipboard met de route weer ingeleverd worden. Ook horen wij graag direct jouw eerste reactie over jullie ervaring met het evenement.

Is er een eindtijd?
Er is geen eindtijd voor het evenement. De organisatie is tot uiterlijk 8 uur aanwezig om iedereen te ontvangen. Mocht je langer over de fietstocht doen dan kan het clipboard ingeleverd worden bij een medewerker van ‘Het wapen van Harmelen’, dorpsstraat 14.

Zijn er onderweg oplaadpunten aanwezig voor de e-bike?
Er zijn op vijf locaties, bij de restaurants, oplaadpunten aanwezig. Namelijk in Harmelen, Linschoten, Oudewater en twee in Montfoort.

Wat kost een ticket?
Een ticket voor volwassenen boven de 12 jaar is €50. Voor kinderen onder de 12 jaar is de ticketprijs €35 en zal er een kindermenu aanwezig zijn bij de verschillende restaurants.

Welke fietsen zijn geschikt voor de route?
Alle fietsen zijn geschikt. Je kunt met de fiets, de e-bike, de handbike óf zelfs met de tandem deelnemen aan het evenement. Alles is mogelijk!

Kan ik mijn keuze voor de gerechten na aanmelding nog wijzigen?
Je kunt bij het aanmelden je voorkeuren voor vega, vlees of vis aangeven, maar je kunt dit ook altijd nog wijzigen door een mail te sturen naar hartstocht@hartstichting.nl.

Ik heb een vraag, met wie kan ik contact opnemen?
Voor vragen of opmerkingen kun je ons altijd mailen via hartstocht@hartstichting.nl.

SurpriseFactory

Op SurpriseFactory.nl vind je altijd een origineel cadeau. Zo ook de Happen & Trappen routes!