Hartstocht De Biesbosch 2019

Succesvolle Hartstocht de Biesbosch.

Wat was het een fantastisch weer afgelopen zaterdag 14 september! Er waren uiteindelijk 617 deelnemers die aan deze Hartstocht deelnamen. 320 voorinschrijvingen en 297 op de dag zelf.
Na afloop kregen we vele enthousiaste reacties over de routes én de sfeer van de Hartstocht. Samen hebben we meer dan het gestelde streefbedrag gehaald. Namelijk een opbrengst van 11.149,80 euro. Geld voor onderzoek voor het eerder herkennen en oplossen van hart- en vaatziekten.
Waarvoor heel hartelijk dank!

Ook dank voor de sponsors zoals Evides, Antilope Outdoor, Boels en de prettige medewerking van Stichting Wandelsport Dordrecht, Biesboschcentrum Dordrecht én de vele vrijwilligers.

Hopelijk tot volgend jaar; zaterdag 12 september!

Startlocatie
Starten aan de Hartstocht is mogelijk tussen 09.00 en 11.00 uur bij het Dordtse Biesboschcentrum, Baanhoekweg 53, 3313 LP Dordrecht.

Bereikbaarheid
Wij raden aan met de auto, fiets of brommer te komen. Er zijn voldoende gratis parkeerplekken voor het centrum.

Eten & drinken
Bij de registratiebalie ontvang je een voucher voor een gratis kopje koffie of thee. Deze kan je inwisselen bij één van de cateringpunten op de route. Daarnaast is het mogelijk om diverse extra consumpties te kopen op het startpunt en langs de route. Het is ook mogelijk om een lunchpakket aan te schaffen samen met het toegangsticket.

Honden
Honden mogen aangelijnd mee wandelen.

Inschrijvingen
Voorinschrijving is niet verplicht. Er zijn ook mogelijkheden om in te schrijven op locatie.

De Hartstichting organiseert de Hartstocht de Biesbosch samen met Stichting Wandelsport Dordrecht.

Een stichting, oud in jaren, maar springlevend als het gaat om uw wandelplezier, bieden door het jaar heen een gevarieerd aanbod van thema tochten, en verzorgen daarnaast jaarlijks met een aantal rustposten wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse.
Met een goed bestuur en een enthousiaste kern van vrijwilligers zijn zij telkens in staat wandelevenementen en verzorging aan te bieden met de K van kwaliteit en de V van Veiligheid hoog in het vaandel.
Met plezier zetten zij zich in voor deze Hartstocht, en mocht je vaker willen wandelen? Kijk eens op de website www.stichting-wandelsport-dordrecht.nl voor het aanbod van hun tochten.