€ 0 / € 9.000 hebben we op dit

Hartstocht De Biesbosch

De Hartstocht De Biesbosch is terug! En dit jaar wandelen we door de prachtige Dordtse Biesbosch.

Maak op zaterdag 14 september een mooie wandeling door de prachtige Biesbosch en steun hiermee de Hartstichting. Loop mee met Hartstocht De Biesbosch en haal zo geld op voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Er zijn vier verschillende routes mogelijk, alle vier door een prachtig gebied. De routes zijn beschikbaar in 5, 10, 15, 20 of 25 kilometer. Op elke route is er genoeg te zien en te beleven. Loop langs wilgentuinen, watertjes en over bruggetjes en ontdek tal van planten en diersoorten.

Eén van de manieren om geld op te halen voor nieuw onderzoek, is via fondsenwervende evenementen. Dit doet de Hartstichting onder andere via deze Hartstocht. Van jouw inschrijfgeld gaat namelijk minstens € 7,50 naar onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Loop jij mee? De kosten bedragen € 15,00 inclusief wandelroute en een consumptie langs de route.

Startlocatie
Starten aan de Hartstocht is mogelijk tussen 09.00 en 11.00 uur bij het Dordtse Biesboschcentrum, Baanhoekweg 53, 3313 LP Dordrecht

Bereikbaarheid
Wij raden aan met de auto, fiets of brommer te komen. Er zijn voldoende gratis parkeerplekken voor het centrum.

Eten & drinken
Bij de registratiebalie ontvang je een voucher voor een gratis kopje koffie of thee. Deze kan je inwisselen bij een vande cateringpunten op de route. Daarnaast is het mogelijk om diverse extra consumpties te kopen op het startpunt en langs de route. Het is ook mogelijk om een lunchpakket aan te schaffen samen met het toegangsticket.

Honden
Honden mogen aangelijnd meewandelen.

Inschrijvingen
Voorinschrijving is niet verplicht. Er zijn ook mogelijkheden om in te schrijven op locatie.

De Hartstichting organiseert de Hartstocht de Biesbosch samen met Stichting Wandelsport Dordrecht.

Een stichting, oud in jaren, maar springlevend als het gaat om uw wandelplezier, bieden door het jaar heen een gevarieerd aanbod van thema tochten, en verzorgen daarnaast jaarlijks met een aantal rustposten wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse.
Met een goed bestuur en een enthousiaste kern van vrijwilligers zijn zij telkens in staat wandelevenementen en verzorging aan te bieden met de K van kwaliteit en de V van Veiligheid hoog in het vaandel.
Met plezier zetten zij zich in voor deze Hartstocht, en mocht je vaker willen wandelen? Kijk eens op de website www.stichting-wandelsport-dordrecht.nl voor het aanbod van hun tochten.