Familie Trihartlon

De Hartstichting heeft een nieuw en uniek evenement: de Familie Trihartlon. Op 10 juni gaan we op het prachtige parcours van Sport & Funpark Flevonice zwemmen, fietsen en lopen, om geld op te halen voor een sterk hart voor iedereen.

Samen met je kinderen, zussen, broers of ouders volbreng je de triatlon, want het bijzondere is dat je elkaar mag aflossen. Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per persoon. Jullie bepalen zelf wie gaat zwemmen, wie welk stuk fietst en/of hardloopt. Je mag elk onderdeel dus ook samen volbrengen en/of elkaar tijdens het onderdeel aflossen. Iedereen kan dus meedoen en als team heb je de keuze uit drie afstanden:

Top: 100m zwemmen, 5km fietsen en 1.25km hardlopen
Super: 250m zwemmen, 10km fietsen en 2.5km hardlopen
Mega: 500m zwemmen, 20km fietsen, 5km hardlopen

Dit doen we met ons hart. Het hart waarmee we genieten en alles uit het leven halen wat erin zit! Naast de triatlononderdelen worden er avontuurlijke side events georganiseerd, zodat deelname een complete dag uit wordt voor het hele gezin met fun, sporten en spelen.

www.trihartlon.nl

Anna Koster