Dam tot Damloop 23 september 2018

Doe mee als HARTloper aan de 34e editie van de Dam tot Damloop op zondag 23 september 2018. Loop de 10 EM (16,2 km) van Amsterdam naar Zaandam en zamel hiermee geld in voor de Hartstichting.

HARTloper
Lopen in het HARTloop team van de Hartstichting levert je, naast de steun aan de Hartstichting, extra voordelen op. Je bent verzekerd van een startbewijs, een bevoorrechte startpositie in de ochtend (voor de grote massa), een teamfoto, een medaille en toegang tot het Dam tot Dam Park in Zaandam.

Onderzoek plotselinge hartstilstand
De Hartstichting investeert in onderzoek naar de aanleiding van een plotselinge hartstilstand. Het onderzoek levert kennis op over de groep mensen die risico loopt op een hartstilstand. Hierdoor kunnen cardiologen deze groep preventief behandelen met medicijnen. Of met medicatie het cholesterol of bloeddruk verlagen. Dit verkleint het risico op een hartstilstand.

Deelname
Schrijf je voor € 50,- in en zamel minimaal € 100,- sponsorgeld (verplicht) in via jouw persoonlijke actiepagina. Je ontvangt dan een startbewijs en het unieke HARTloopshirt.

Samen lopen is leuker, tag je Hartloop maatje! Voor meer event informatie kijk op : www.damloop.nl

Vragen? Mail naar actie@hartstichting.nl

Lan May Khoe