€ 0 / € 20.000 hebben we op dit

Dam tot Damloop 22 september 2019

Dam tot Damloop 2019
Doe mee als HARTloper aan de 35e editie van de Dam tot Damloop op zondag 22 september 2019. Loop de 10 EM (16,2 km) van Amsterdam naar Zaandam en zamel hiermee geld in voor de Hartstichting.

Hoe doe je mee?
Schrijf je voor € 50,- in en zamel minimaal € 100,- sponsorgeld in. Meld je aan via de 'ik ren mee' button op deze pagina en maak je eigen actiepagina aan. Deel vervolgens de pagina via social media, mail en Whatsapp om gemakkelijk aan sponsoren te komen.

Kijk hier voor meer sponsortips.

Wat krijg je ervoor terug?
Lopen in het HARTloop team van de Hartstichting levert je, naast de steun aan de Hartstichting, extra voordelen op.

• Je bent verzekerd van een startbewijs
  • Je ontvangt het unieke HARTloopshirt van de Hartstichting
  • Je maakt een eigen actiepagina waarmee je gemakkelijk sponsoren kunt werven
  • Je start in een bevoorrechte startpositie in de ochtend (voor de grote massa)