€ 397 / € 4.000 hebben we op dit

Amstel Gold Race 14-15 april 2018

Op 14 en 15 april staat er weer een compleet wielerweekend in Valkenburg gepland, de Amstel God Race. Ben jij of ken jij iemand die deelneemt aan deze tour? Meld je dan aan als HARTfietser en zamel geld in voor de Hartstichting.

Gesponsord fietsen
Wil jij met jouw sportieve prestatie geld ophalen voor onderzoek naar het voorkomen van een plotselinge hartstilstand bij hartpatiënten? Klik onderaan op 'Doe mee' en maak jouw persoonlijke actiepagina aan. Stuur de link naar familie, vrienden, kennissen en collega’s en laat je sponsoren. Hun donatie draagt bij aan een levensreddende behandeling voor hartpatiënten.

Onderzoek plotselinge hartstilstand
De Hartstichting investeert in onderzoek naar de aanleiding van een plotselinge hartstilstand. Het onderzoek levert kennis op over de groep mensen die risico loopt op een hartstilstand (hartpatiënten en familieleden). Hierdoor kunnen cardiologen deze groep preventief behandelen met medicijnen. Of met medicatie het cholesterol of bloeddruk verlagen. Dit verkleint het risico op een hartstilstand.

Voor meer informatie en inschrijving voor de toertocht, kijk op de website https://www.amstel.nl/amstelgoldrace

Vragen? Mail naar mijnactie@hartstichting.nl

Team acties & evenementen