Actify Sponsormarathon

Maak het hart!
Start jouw jaar als een kanjer. Loop jezelf fit, terwijl je loopt voor een ander. Actify organiseert een digitale sponsormarathon voor de Hartstichting. Iedereen die zijn nieuwe jaar fit wil beginnen kan de "maak het hart" marathon starten in de Actify Bewegen app. Loop in 5 of 10 dagen een marathon en steun hiermee de Hartstichting.
De Marathonwandelaars verzamelen via een Tikkie link zoveel mogelijk donaties voor de Hartstichting. Het Tikkie bedrag staat ingesteld op €2,19, wat symbool staat voor een goed begin van 2019.

Hoe doe je mee?
Bepaal je eigen doel met de Actify app. Deze gratis stappenteller app houdt je stappen bij en stuurt je op missie om je stappendoel te halen. Je kan kiezen tussen 2 marathonmissies (L en XXL) die speciaal voor de Hartstichting zijn ontwikkeld. Gebruikers worden via push notificaties, social media en e-mails aangespoord  om via een Tikkie donaties te vragen van €2,19.

Laat je sponsoren door iedereen die je kent voor jouw Actify Sponsormarathon. Het doel is om minimaal €10.000 bij elkaar te lopen. Maar met jouw hulp komen we daar wel overheen, toch?

Download nu de Actify Bewegen app en start de missie.

Maak het hart! Met Actify.

Wil je jouw sportieve goede voornemen extra laten sponsoren? Klik dan onderaan deze pagina op 'Doe mee' en maak jouw persoonlijke actiepagina aan. Stuur de link naar familie, vrienden, kennissen en collega’s en laat je sponsoren. Hun donatie draagt bij aan levensreddend onderzoek.