€ 0 / € 45.000 hebben we op dit

11strandentocht 6 oktober 2018

De Elfstedentocht heeft een zusje, de 11strandentocht!

Op 6 oktober 2018 organiseert de Hartstichting voor de tweede keer het Neêrlands fenomeen: De 11STRANDENTOCHT. Omdat het vaker dooit dan vriest.

De route wordt niet te schaats maar te voet afgelegd. Dit wandel- en hardloopevenement loopt langs 11 stempelposten van Bloemendaal tot aan Hoek van Holland. In oktober ligt er dan wel geen ijs, maar omdat het vaker dooit dan vriest klunen we op het strand. Het wordt net als de Elfstedentocht een heroïsche tocht. Met de tocht wil de Hartstichting geld ophalen voor levensreddend onderzoek. Want waar anderen stoppen, gaan wij door. Meer info www.11strandentocht.nl.

*Mocht je willen meelopen met deze heroïsche tocht, ga dan naar 11strandentocht.nl om je aan te melden. De inschrijving gaat april 2018 weer open.

Organisatie team 11strandentocht

info@11strandentocht.nl