€ 65 / € 50 hebben we op dit

Ik loop ook voor jou!

Dit is de actie van Yvonne van der Zanden

( Route 25 km )

“Ik loop de Hartstocht omdat wandelen goed is voor mijn eigen gezondheid. Het houdt me lichamelijk én geestelijk fit. En ik loop voor Paul, omdat hij door Kahler helaas niet meer mét mij kan wandelen. Iets wat we juist zo graag samen deden. Alleen als ik lichamelijk en geestelijk goed functioneer, kan ik voor hem (blijven) zorgen. Dus daarom wandel ik de Hartstocht!”

Mocht je de Hartstichting willen steunen met een extra donatie? Heel graag!

Inmiddels is de thuissituatie veranderd en heb ik mijn deelname helaas moeten annuleren.

Ik zal op een andere datum alsnog de route lopen.

Uiteraard blijven de donaties voor de Hartstichting.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.