€ 10 / € 100 hebben we op dit

Help mee acute hartstilstand te voorkomen!

Dit is de actie van Robert Methorst

Op 29 mei 2016 is Jacco Versluis tijdens een wielertocht met vrienden op de Utrechtse Heuvelrug aan een acute hartstilstand overleden. Helaas is hij niet de eerste en niet de laatste. Dit is de reden dat ik 110 km ga fietsenom geld op te halen voor de Hartstichting. Wil jij mij sponsoren?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.