Op naar de Alp

Dit is de actie van Finette Berkenbosch

Dit jaar zet ik mij in voor de Hartstichting door samen met 30 leerlingen, docenten en vrijwilligers de Alp d'Huez te gaan fietsen.

Maandagavond 10 juni vertrekken we met de bus naar Frankrijk om op donderdag 13 juni de echte beklimming te gaan doen. Natuurlijk zijn we al druk aan het trainen om de 13,8 kilometer lange berg te beklimmen. Met een gemiddeld stijgingspercentage van 8,2 % en zelfs een klein stukje van bijna 14% is dat ook echt wel nodig.

Wil jij mij ook sponseren?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.