€ 200 / € 125 hebben we op dit

Dennis

Dit is de actie van Dennis Gieling

( Dam tot Dam pakket 2019 )

Hoi allemaal,

Vorig jaar is er bij mijn vader een aangeboren hartafwijking geconstateerd. Begin dit jaar is hij eraan geopereerd en alles is gelukkig goed gegaan. Hierdoor ben ik extra gemotiveerd om samen met mijn zus Mariska voor de hartstichting te lopen. Sponser je mij voor de hartstichting??? Alvast bedankt namens mij en de de Hartstichting

Dennis🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.