€ 65 / € 300 hebben we op dit

Angelique Herder zet zich in voor de hartstichting

Dit is de actie van Angelique Herder

Ik doe mee aan miss curve 2018 en daarbij zal ik geld inzamelen voor het goede doel de hartstichting. Er overlijden jaarlijks nog te veel mensen aan Hart- en vaatziekten graag wil ik mijn steentje bijdragen om de sterftecijfers terug te dringen! Help jij ook mee?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.